Virginia’s Cash voor Appliances Programma Kicks Off 28 april 2013

Virginia’s Energie-efficiënte Appliance korting Program, a / k / a Virginia’s Cash voor Appliances programma begint op 28 april 2013. Dit programma, dat wordt gefinancierd met 7,45 miljoen dollar dollar van de Amerikaanse Terugwinning en Reinvestment Act, geeft Virginians de kans om in hun toestel clunkers ruilen voor nieuwere, meer energie-efficiënt zijn, door het aanbieden van een korting om te helpen compensatie van de kosten van de handel omhoog. Virginia’s Cash voor Appliances programma loopt tot uitputting van de middelen, dus het wordt aangemoedigd om te winkelen vroeg en uw korting te reserveren om ervoor te zorgen dat u uw deel van de ARRA taart te krijgen.
Hoeveel geld hebben we het hier?
Verwacht niet dat je een bundel op te slaan, tenzij je van plan bent om een ​​aantal grotere apparaten zoals warmtepompen te kopen. De maximale korting aangeboden in het kader Cash Virginia’s voor Appliances korting programma is slechts $ 300 voor een warmtepomp. Meer bescheiden apparaten, zoals een wasdroger, zal alleen de netto-u $ 75. Als u ervoor kiest om uw veroudering gas boiler te vervangen, alleen verwachten tot $ 35 terug te verdienen uit de sponning programma.
Warmtepomp – $ 300,00; tot 13.000 kortingen beschikbaar state-breed
Gas Furnace – $ 250,00; tot 5.626 kortingen beschikbaar state-breed
Tankless Gas Water Heater – $ 225,00; tot 4.026 kortingen beschikbaar state-breed
Kleding Washer – $ 75,00; tot 4600 kortingen beschikbaar state-breed
Koelkast – $ 60,00; tot 9.333 kortingen beschikbaar state-breed
Opslag Gas Water Heater – $ 35,00; tot 4.813 kortingen beschikbaar state-breed
Opvallend afwezig: wasdrogers. Virginians op zoek naar hun wasdroger upgraden komen niet in aanmerking voor een korting als ze niet opgenomen in de Cash for Appliances programma.
Reserveer uw Cash voor Appliances korting online begin 28 april
Niet te missen op uw korting! Als u nog steeds winkelen voor de beste prijs, moet u online gaan op de Virginia Department of Mining, Mineralen en Energie (DMME) site om uw korting te reserveren. Dat geeft je wat tijd om te shoppen voor uw Energy Star-apparaat, terwijl het reserveren van uw korting. Opmerking: u moet uw korting te eisen binnen zestig (60) dagen na de reservering.
Merk op dat je alleen kan een gekwalificeerde post in aanmerking te kopen, dus kies verstandig. Als u in de markt om uw koelkast en kleding wasmachine upgraden, het kopen van de kleding wasmachine in plaats geeft je het meeste geld terug door het programma. Als het hulpprogramma biedt een overlappende korting, op voorwaarde dat die korting is ook niet gefinancierd via de ARRA, kunt u dubbele dip. Neem contact op met uw nutsbedrijf om te zien of ze een programma.
Daarnaast kunt u ook aanspraak maken op fabrikant korting prikkels indien beschikbaar. Vraag het aan de sales medewerker over alle andere kortingen of heffingskortingen die voor u beschikbaar zijn voor de aankoop van energie-efficiënte apparaten.
Sommige retailers, zoals Sears, zijn de intensivering van de plaat en het helpen klanten met korting inzendingen. Toch zullen sommige Virginia bewoners met specifieke voorzieningen nodig hebben om te gaan door koppeling van hun nutsbedrijf op de DMME site op of na 28 april 2013 om hun korting te eisen. U kunt online winkelen voor uw nieuwe Energy Star-apparaat, maar je moet voorzichtig zijn om een ​​item te kopen alleen van een Virginia leverancier met een vestiging in het Gemenebest. Uw nieuwe apparaat moet ook vervangen van een bestaande machine, die moeten goed worden gerecycled of afgevoerd en vernietigd.
Is uw apparaat clunker niet op Cash Virginia’s voor Appliances korting lijst?
Als u andere huishoudelijke apparaten te vervangen, overweeg dan te wachten tot oktober. Vanaf 8 oktober 2013-11 oktober 2013, kan Virginians contant geld in op energie van de staat Ster tax free weekend. Deze speciale weekend van belastingvrije verkoop op Energy Star-apparaten gebeurt een keer per jaar en bevat items die niet zijn opgenomen in de huidige Cash for Appliances programma. Welke items zijn opgenomen in het oktobernummer evenement? Hoewel er enige overlap in de lijsten, zijn vaatwassers inbegrepen. Inbegrepen Andere items zijn WaterSense wastafels, kranen en toiletten. Het is ook een goed moment om een ​​programmeerbare thermostaat, tl-lampen of een airconditioner te kopen. Voor de volledige lijst, zie Virginia Energy Star onderstaande link.
Bronnen: DMME Rebate pagina link: dmme.virginia.gov / DE / ARRA-Public / ARRA.shtml
DMME korting factsheet: dmme.virginia.gov / DE / ARRA-Public / RebateFactSheet.pdf
Cash voor Appliances FAQ: dmme.virginia.gov / DE / ARRA-Public / SEEARPFAQ.pdf
Virginia’s Energy Star: tax.virginia.gov / site.cfm?alias = EnergyStarQualifiedProductsHoliday

Target Distractionless winkelen? Ja, juist…
De Cold Steel GI Tanto
Top Ivory Bruids schoenen voor deze zomer
Gids voor Amerikaanse horloge Bedrijven
Five Hot Fashion Accessoires voor de Junior of Senior Prom
Stijl beoordeling: Marc by Marc Jacobs
Summer Fashion Trends voor 2013
Hoe naar Spring Kleding dragen het hele jaar door
De Parelhoen Online Gids
De beste Lacrosse Sticks
How to Make Money van eBay in achtenveertig uur

Leave a Reply