Voorjaar van 2013 Fashion Trend: How to Wear Fly Away Vesten

Fly away vesten zijn voorjaar van 2013 de heetste mode trend. Deze unieke jasjes die zijn nog los en open gemonteerd in de voorzijde zijn een leuke en elegante manier om je look te updaten. Hier is een gids voor dames op hoe om te dragen wegvliegen vesten, en plaatsen waar ze kunnen online worden gekocht.
Het Bureau
Vesten zijn altijd een uitstekende keuze voor het dragen naar het kantoor. Fly aways bieden een zeer uniek draai aan het klassieke vest stijl met de losse, ‘fluttery’ materiaal dat open hangt aan de voorkant. Bij het dragen van een afstand een vlieg vest naar het kantoor, draag het met een paar ingebouwde broek of een plakkerig kokerrok. Ook om te voorkomen dat op zoek frumpy, zorg ervoor dat je draagt ​​een ingerichte top eronder. Aangezien het vest heeft zo veel extra materiaal dat je niet wilt kijken alsof je verdrinkt erin. Als u kiest voor een in een heldere levendige kleuren, zoals roze, draag het met basiskleuren, zoals een zwarte top met witte broek. U wilt pronken met je stijlvolle vest, dus zorg ervoor dat de andere kleuren in je outfit neutraal zijn. Accessorize met diverse vormen van echt lange kettingen, een grote armband manchet, en een leuk paar kitten heels om de look compleet. De populaire kledingwinkel Express heeft veel vliegen weg vesten te koop in een grote verscheidenheid van kleuren en stijlen, maar ook die met andere mouw lengtes.
Vrije tijd
Het grote ding over deze vesten is dat ze niet alleen uniek en leuk, maar ook ronduit comfortabel en maken voor de ideale casual wear. Niets ziet er beter uit met een paar strakke skinny jeans dan een loszittende, katoenen wegvliegen in het zwart. Basic zwart is een kleur die ik letterlijk zweer bij, en ik hou van mijn zwarte vlieg weg te dragen met ingebouwde jeans en een paar platte laarzen slouch en zilveren sieraden. Hoge laarzen met hakken en ballerina’s ook ziet er geweldig uit met deze look en weer, een ingerichte top of hemdje eronder gedragen is van cruciaal belang. Fly aways die meer ‘franje’ aan de voorkant zijn zeer geschikt voor het dragen van uit voor een nacht op de stad, gecombineerd met stekelige hoge hak pompen en een sparkly top. De warenhuizen Kohl’s en Macy’s hebben een aantal zeer mooie wegvliegen vesten te koop op hun websites, in zowel casual katoen en Dressler stijlen.
Toebehoren
Het ding dat ik leuk vind aan wegvliegen vesten is dat ze zo leuk om met accessoires! Daar hebben ze zo’n uniek design (strak, ingerichte mouwen met een flowy open voorzijde) zijn er zo veel mogelijkheden als het gaat om accessorizing: lange kettingen, armband manchetten, oorringen en sparkly, grote ringen alles ziet er geweldig uit en kan gedragen worden met een fly away vest perfect. Vergeet niet om een ​​of twee accessoires tegelijkertijd dragen, omdat er te veel zal je outfit kijken rommelig.
Wees niet bang om fashion forward dit voorjaar zijn. Een fly away vest is zeker een mode-investering, omdat ze het creëren van een buzz in de modewereld en zijn bestemd om zeer populair geworden voor meerdere jaren of meer. Terugkijkend, kunt u altijd degene zijn die zeggen: ‘He, ik was de eerste die die blik dragen!’

The Greatest Gift voor een 8-15-Year-Old
De Kast in Fort Collins, Colorado: Bewaren recensie
5 Unieke Cadeaus Kids Can Give moeder voor Moederdag
Gemakkelijk Valentijnsdag Decoratie
Whatever Happened to Paper Denim en Cloth?
Het kopen van Coupons Online
Etsy verkopers zamelen geld in voor Haïti slachtoffers aardbeving
Een blik op de Nieuwe Vrouwen van Line Jean-Paul Gaultier voor Target
Valentijnsdag Gift Guide: Diamonds and Pearls voor minder dan $ 150
Ik ga trouwen in een zeer niet-traditionele manier
Winkels Open New Year’s Day

Leave a Reply