Vrouwelijke Styled Handtassen voor het voorjaar van 2013

De collectie van vrouwelijke stijl handtassen voor de lente 2013 omvat een breed scala aan stijlen en ontwerpers waaronder Steve Madden, Rampage en andere top-ontwerpers. Als u op zoek bent naar een handtas voor dag en nacht, het verzamelen van vrouwelijke stijl handtassen voor de lente 2013 biedt beide.
U vraagt ​​zich misschien niet allemaal handtassen vrouwelijk? In het kader van deze herziening de vrouwelijke stijl handtassen voor de lente 2013 omarmen de vreugde van het vrouw zijn met het ontwerp, zoals de Rome Ruffle Tote door Rampage. Dit is een leuke betaalbare tas met een girly meisje kijken. Belangrijkste kenmerken van de handtas zijn voorkant ruches detail, dubbele handgrepen, goudkleurige hardware, gevlochten schouderbandjes, opbergvakken in de binnentent, buitenzakken en slangenprint versiering aan de voorkant van de tas. Verkrijgbaar in zwart, cognac, of rood de betaalbare ruche versierd handtas te koop voor $ 98 en is een must-have onder de vrouwelijke stijl handtassen voor de lente 2013.
The Rose Ruffle Satchel door Steve Madden is een andere top pick onder de vrouwelijke stijl handtassen voor de lente 2013. Zet uw seizoensgebonden stijl van studs aan ruches met deze elegante tas ruche versiering en goudkleurige hardware beschikt. Andere belangrijke kenmerken van de romantische zoek handtas zijn top ritssluiting, opbergvakken in de binnentent, exterieur opbergvakken, en een middelste divider. Verkrijgbaar in fuchsia, bot, of zwart de Roos Ruffle Satchel verkoopt voor $ 108 en is een uitstekende keuze uit de vrouwelijke stijl handtassen voor de lente 2013.
De Steve Madden ruches BVAL Crossbody Bag is een andere grote keuze van de lente en de zomer handtassen. Dit is een kleinere tas die perfect te gebruiken is tijdens de dag en meet 8 ½ x 8 x 2 ¼ en beschikt over een cross body strap met top ritssluiting. De meest aantrekkelijke eigenschap van deze tas is de ruche detail en de goudkleurige hardware. De tas is ook goed georganiseerd met een voorste open slip zak en achter met ritssluiting. Dit is een van de meest perfecte zakken onder de verzameling van vrouwelijke stijl handtassen voor de lente 2013. De ruches BVAL Crossbody Bag verkoopt voor $ 58 bij Macy’s.
Macy’s

Koude januari weer kan aanmoedigen Retailers tot lagere prijzen
Self-Storage Facility Veilingen voor Low-Cost Huishoudelijke artikelen
A True Love Affair met Beef Jerky – tot u de kosten
Beste Milieuvriendelijk Cadeaus voor mama
Hoe naar Baby Gift Basket maken
Het maken van een goedkope Bad en Body Gift Basket
Top 8 Discreet Sex Toys
Herziening van de Reebok Factory Outlet in Vicksburg, Misssippi
Best Wine Combinaties voor Valentijnsdag
Goedkope Valentijnsdag Decoratie Ideeën
Vanity Banken voor de Boudoir omgeving

Leave a Reply