Waar is de fijne lijn tussen Dressing Classy and Dressing Trashy

Veel vrouwen hebben een moeilijke tijd te zien dat onzichtbare lijn tussen wat wordt beschouwd stijlvol en wat trashy beschouwd. We stappen uit het huis te denken conservatieve maar sexy nog worden huilde op alsof we kleverig en trashy. ” Maar waarom? Soms te veel is gewoon dat te veel.
Er zijn vier gebieden van het lichaam van een vrouw die worden beschouwd als sexy wanneer ze worden blootgesteld: rug, schouders, decollete en benen. Afhankelijk van hoe veel van deze gebieden stelt u zich bloot in een keer zal bepalen hoe ver in de chique of trashy ruimte je jezelf hebt geplaatst.
Het ontmaskeren van geen van deze gebieden, maar ga voor een nauwsluitende zwarte jurk is een instant klassieker. Je pronken met je figuur zonder enige huid. Dit geeft u de kans om aantrekkelijke van de juiste soort aandacht en het houden van die aandacht, terwijl het houden van een goed gesprek. Geen afleiding maar veel van intriges zijn wat we moeten streven naar wanneer willen verschijnen sexy.
Het ontmaskeren van een deel van uw lichaam, terwijl voor de rest zal je het uiterlijk van sexy nog conservatief. Bijvoorbeeld, een backless jurk die de borst en benen, of een laag uitgesneden jurk die de rug en de benen bedekt bedekt. U kunt alleen kiezen voor een te bloot te blijven in deze categorie.
Nu, laten we proberen bloot te stellen twee gebieden: Een mini-jurk met een decollete. Hier de poten op display en de borst. Op dit niveau zijn we duwen de envelop en langzaam dansend onze weg naar de trashy arena. Het geeft u de sfeer Look at me! Ben ik niet sexy? en langzaam maar zeker beginnen we te verschijnen als de aandacht zoekers. Hoewel dit kan verschijnen conservatieve indien correct geplaatst, zou je het nemen van een kans.
Drie belichte delen en je hebt sloeg een gat in de envelop. In deze fase bent u gegarandeerd te kijken trashy. Er is gewoon te veel afleiding aan de hand, zo veel te zien. U kunt net zo goed een buffet met al het lekkers dat u aanbiedt als eye candy. Te veel is te veel. Je denkt misschien dat op dit moment iedereen zou weten dat dit duidelijk trashy, maar je zou versteld staan ​​hoeveel denk dat dit nog steeds stijlvol beschouwd. Minder is meer en te veel is te veel.
Tot slot hebben we degenen die willen het allemaal pronken. He, ik ben niet tegen het gezegde Als je hebt het, het pronken. Als een zaak van feit dat ik het eens met het, maar in kleine doses. Er is niets mis met het tonen van een beetje huid hier en daar, het is hoe veel van je laten zien op hetzelfde moment. Benen, rug, decollete, schouders alles in een keer gewoon schreeuwen, ik heb aandacht, NU! Je krijgt aandacht in orde, maar niet de soort die je op hoopten.
Als u deze gewoon richtlijnen die u zult in staat zijn om te bepalen niet alleen hoe je lijkt jezelf, maar ook hoe anderen je verschijnen. U mag nooit meer eens de vraag stellen Hoe zie ik eruit?

Is 2013 Oscars slechtst geklede bekroond door Zoe Saldana’s Tie-Dyed Trainwreck als de grootste zondaar?
Review: Men’s Tennis shirts van Ralph Lauren
5 Hot Jurken voor Prom 2013
Zomer bruidsmeisje jurken voor 2013
Top 5 Plaatsen om te bezoeken in Hong Kong
Leuk Bandana Kettingen en armbanden
Fashion Tips: Hoe maak Menswear vrouwelijk en sexy
Een glimp van de steeds veranderende Zuid-
Valentine’s Treats voor uw hond
Review: Ralph Lauren Chino shorts voor mannen
Men’s Guide over hoe je een Pea Coat dragen

Leave a Reply