Wedding Sandalen – Vijf Mooie Keuzes voor de bruid

Bruiden is bekend dat ze maandenlang kammen bruids tijdschriften en proberen op bruidsjurken, met het oog op de trouwjurk van hun dromen te vinden. Ik betoog dat dezelfde planning dat gaat in het kopen van een trouwjurk moet worden gebruikt voor bruiloft schoenen. Zomer bruiden kunnen besluiten om een ​​van de vele prachtige paren van het huwelijk van slippers op dit moment dragen. Ze zijn een bijzonder goede keuze voor bruiden kiezen voor een korte bruidsjurk en of degenen die hebben besloten om te trouwen op het strand te dragen. Hier is mijn gids door vijf van de mooiste bruiloft sandalen voor bruiden in 2013.
Stuart Weizmann Lattice Wedding Sandal – Hollywood glamour voor uw zomer bruiloft
Deze bruids sandalen door Stuart Weizmann bieden de ultieme glamour. Ik zou koppelen deze met een verfijnde rechte bruidsjurk of zelfs een korte bruidsjurk. De schoenen zijn gemaakt van wit satijn met een strappy rooster patroon. Satin bedekt de bovenste het platform en de hiel. De hak is een prachtig 4 1/4. Deze bruiloft sandalen zijn verkrijgbaar bij Zappos en kost $ 335.
Badgley Mischka Randee Bridal Sandalen – De flirterige zijde bloem detail maakt deze prachtige bruiloft sandalen
Ik hou van deze bruiloft sandalen door Badgley Mischka. Met hun 4 hiel, aanverfbare witte zijde en koket zijde bloem detail dat ze zou een prachtige keuze voor de bruid die ervoor kiest om te dragen bruiloft sandalen. Deze prachtige bruiloft sandalen zijn verkrijgbaar bij bellissimabridalshoes voor 215,00 dollar. Wees voorzichtig als u ervoor kiest om deze prachtige sandalen te dragen als u kunt vinden alle ogen op je voeten en jij niet.
Down Boy Bruids Flip Flops met Diamond Ring door Girls Two Doors Down – Een trendy keuze voor een strand bruiloft
Terwijl u misschien vinden deze super trendy bruids slippers te casual voor uw bruiloft, dan zouden ze perfect zijn om in te schakelen op uw bruiloft receptie. De zelfverzekerde bruid kan gewoon gooien voorzichtigheid aan de wind en dragen deze leuke en comfortabele bruids slippers op haar bruiloft ceremonie en (vooral als het gaat om een ​​strand bruiloft). Down Boy slippers door Girls Two Doors Down zijn de favoriet van beroemdheden waaronder: Eva Longoria, Jennifer Aniston, Cameron Diaz, Drew Barrymore en Rachel Bilson. Deze speciaal ontworpen voor de bruid zijn wit met een diamanten ring en strass-steentjes op de bandjes. Ze verkopen voor 48,00 dollar op advantagebridal. Ik hou van de slogan op deze bruids slippers: Wat van mij is van mij, Wat is zijn vooral de mijne. Dit zijn gewoon te schattig.
Tania door Saugus Shoes – Een leuke keuze voor uw strand bruiloft
Dit zijn leuke bruids sandalen die perfect uitzien met een eenvoudige ivoren trouwjurk. Ik hou van deze voor een strand bruiloft. Deze bruids sandalen zijn ivoorkleurig met bloem appliques op de banden. Ze hebben een lage 1 1/4 hiel. Ik was niet in staat om de prijs van deze leuke bruids sandalen te zoeken. Een lijst van winkels die dit product vervoeren zijn online beschikbaar op saugusshoes.
Grazia Alicia Bridal Sandalen – Een sexy bruiloft sandaal voor de glamoureuze bruid
Dit zijn sexy bruids sandalen met een 3 1/2 hiel. Deze bruiloft sandalen zijn verkrijgbaar in wit en ivoor, maar ze zijn niet aanverfbare. De schoenen zijn gemaakt van zijde satijn en hebben een strass ster barstte die gaat in criss cross bandjes. Dit zijn glamoureuze bruids sandalen voor de verfijnde bruid. Ze verkopen voor $ 210 en zijn verkrijgbaar bij bellissimabridalshoes.
Dit zijn mijn vijf favoriete bruiloft sandalen voor bruiden in 2013. Sandalen zijn een goede keuze voor de lente en de zomer bruiden.
Bronnen: bellissimabridalshoes
advantagebridal
Zappos
saugushoes

Nieuw jaar, nieuwe Fashion Style?
Hoe kan ik een account op Amazon voor Future kopen of verkopen maken
Bloemisten in Pocahontas, Arkansas voor vakanties Inclusief Valentijnsdag
Ladies Fashion Trend Voorspellingen voor 2013
Vakantie 2013 Party Fashion Trends
America’s Next Top Model Cycle 14 Winnaar Spoilers – Who Will Go Home / Wie zal er winnen?
5 Super Cool Eco-vriendelijke Gadgets
Gemakkelijk Monogram van het Damast Zak van de Totalisator
Needs Versus Wil in deze economie
Secret Bikini’s De 5 meest sexy Victoria’s voor de zomer 2013
Is Wal-Mart echt de goedkoopste plaats om uw boodschappen te kopen?

Leave a Reply