Whatever Happened to Paper Denim en Cloth?

Ik had moeten weten dat er iets niet klopte toen ik zag Paper Denim en Cloth jeans bij een discounter van alle plaatsen. Dit had er nooit terug in de dag dat hun merk was op de top van de wereld te concurreren tegen de wil van True Religion. Het grappige is, True Religion jeans nog steeds verkopen voor $ 300, maar Paper Denim en Cloth, nou ja, ze verkopen voor rond de $ 120 tops, maar je kunt ze waarschijnlijk krijgen voor goedkope op eBay. Je hebt waarschijnlijk af waarom ik zou noemen eBay, want je kunt alles op eBay te krijgen voor goedkope, goed was dit met dank aan Paper Denim en Cloth eigen website wat mij eigenlijk wees naar eBay toen ik klikte op een link om online te winkelen.
In feite hun eigen website ziet eruit als iets wat een kind in de kleuterschool samen zouden hebben gezet. U vindt niet te veel websites die letterlijk zijn, twee pagina’s in deze dag en leeftijd. Er is ook een paperdenimcloth voor mensen op zoek naar een andere website. Noch website lijkt ambtenaar. Maar toen stuitte ik op een artikel online dat de gesprekken met het feit dat ze klaar zijn met de dure jeans bedrijf abotu. Dat lijkt niet als een goede zaak voor mij in het bijzonder wanneer de concurrentie is nog steeds de verkoop van dure spijkerbroek en het maken van een behoorlijke hoeveelheid geld in te doen. In feite True Religion heeft factory outlet-winkels net als elke andere mode-label dat is aangekomen, dus wat geeft?
Misschien Paper Denim en Cloth nooit een kwaliteitsproduct te beginnen. Of misschien zijn ze het slachtoffer zijn van het feit dat je niet de namen van denim bedrijven wordt gebruikt als huishoudelijke woorden meer horen. Of het kan zelfs zijn dat de gemiddelde persoon niet opscheppen over het dragen van 300 dollar jeans zoals ze gebruikt om een ​​back in de jaren negentig. Ik pakte dat scherp geprijsde spijkerbroek, die waren $ 10. Ze leken goed, maar ik was meer geïnteresseerd in het kopen van een broek van iemand anders.
Papier Denim en Cloth lijkt te zijn in een positie anders dan die van Gloria Vanderbilt. Als iemand herinnert, Gloria Vanderbilt was iemand die was goed bezig als actrice en socialite voordat ze besloot om in de ontwerper jean bedrijf. Ze stak haar lijn van designer jeans in de late jaren zeventig en was een van de eerste om het te doen. Dit waren dagen dat je zou 70 dollar betalen voor een paar Sasson of Calvin Klein. Nou bedrijven zoals Calvin Klein gegaan, terwijl anderen, zoals Gloria Vanderbilt kon nooit voorbij denim. Een van die bedrijven, Parasuco, zijn nog steeds rond, maar enkele van die bedrijven zouden kunnen concurreren met de aanval van denim, dat kwam in de late jaren tachtig en begin jaren negentig, wanneer ten minste vijf keer zo veel bedrijven het idee van ontwerper denim doorverkocht te aan kinderen jong om Gloria Vanderbilt, Parasuco, Sasson of Calvin Klein onthouden.
Deze dagen vindt u een paar van Gloria Vanderbilt jeans bij JCPenney, Sears of Khols. Ze zijn niet op alle exotische en er is niets bijzonders over hen. Dit is wat er gebeurt met een label zoals Paper Denim en Cloth wanneer ze terugkeren van wezen op hiaat. U kunt nog steeds vinden een 180 dollar paar Paper Denim en Cloth jeans, maar het is waarschijnlijk onverkochte voorraad van terug in de dag iemand niet kan lossen. U kunt nog steeds vinden Iceberg als goed, maar het is niet hetzelfde merk dat het vroeger terug dan. Tegenwoordig verkopen ze gewone kleren en hebben zich ontwikkeld tot een serieuze merk, in tegenstelling tot dat dat merk dat de licentie van poppetjes op kleding, die duur consumenten betaald terug in de dag benut.
Papier Denim en Cloth is de Tommy Hilfiger van de denim bedrijf. Een merk dat zou dood moeten zijn, maar heeft nog steeds de chutzpa en het lef om te blijven naast elkaar bestaan, ook al is het nu je ouders label. Het kan net zo goed alleen zijn leden. Het grappige is dat ik nog nooit een paar Paper Denim Doek eigendom, en van de blikken van het, ik waarschijnlijk nu niet willen. Ik verspilde veel geld over Tommy Hilfiger maar …

De Top Silver bruidsmeisje schoenen voor 2013 moet je sterk overwegen
Keuken beoordeling: Chef’s Choice 316 Diamond Sharpener voor Aziatische Messen
Project Runway Season Finale Part II Review
Grote Valentijnsdag Ideeën van de Gift voor die ene speciale persoon
Best Beach Bruids Haaraccessoires voor Your Wedding Day
Valentijnsdag Bloemen op Atlanta Bloemisten
Herziening van Ralph Lauren chino’s voor mannen
Alice in Wonderland Merchandise voor minder dan $ 40
Prom Dresses in Dayton, Ohio
Whatever Happened to Paper Denim en Cloth?
De Beurs-Sized Overnight Bag

Leave a Reply