Wijselijk Draag Tartan: Tips voor het dragen van Tartan

Weten hoe je tartan dragen kan houden u van op zoek te Schotse. Dit zijn enkele tips voor het dragen van tartan op alle leeftijden en voor alle gelegenheden.
Hoe te Tartan Wear: overdrijf het niet
Kleine raakt van tartan kan gaan een lange weg. Baan-modellen kan zien er geweldig uit het dragen van tartan top tot teen of tartan gecombineerd met andere prints, maar de gemiddelde vrouw beter het dragen van tartan kijken met meer terughoudendheid. Kijk voor tartan accessoires, waaronder de gebruikelijke wol sjaals, maar ook alles van paraplu’s tot ballerina’s. Bovenkleding is een van de makkelijkste manieren om een ​​plaid te dragen. Denk aan de populaire trend voor het dragen van tartan button down shirts meer dan magere coltruien en jeans. Het is meestal vleiend om jezelf te beperken tot een stuk tartan op een tijd en in balans te brengen door het houden van de rest van je outfit eenvoudig. Vermijd ook het dragen van tartan op lichaamsdelen die je niet wilt om een ​​grotere te kijken.
Casual Wear: Hoe Tartan Wear
Teaming tartan met casual wear is een makkelijke manier om er goed uitzien. Het opleven van blauwe jeans of grijze zweten terwijl je blijft comfortabel.
Hoe te Tartan Wear: Avondkleding
Er is een goede reden waarom zwarte is de meest populaire keuze voor avondkleding, maar soms verandering is goed. Tartan avondjurken komen van tijd tot tijd, omdat ze er zo opvallend.
Office Wear: Hoe Tartan Wear
Er is niets mis met het dragen van tartan aan het werk, maar het is belangrijk om de rest van je outfit eenvoudig als je niet wilt kijken te opvallend. Probeer een witte button down overhemd met een tartan rok. Tartan accessoires zijn perfect voor veel conservatieve zakelijke pakken. Probeer pompen met een all over tartan of alleen een tartan neus voor een nog subtielere look.
Jongere vrouwen: Hoe Tartan Wear
Met tartan zo populair dit jaar, zijn er tal van stukken die er vooral goed bij jongere vrouwen. Voor een gedurfde look, draag een tartan mini rok. Om blauwe spijkerbroek kijken meer romantische, boven ze af met een button down overhemd, dat zowel een traditionele tartan patroon en een bijgewerkte ruche rond de hals en voorkant staat.
Oudere Vrouwen: Hoe Tartan Wear
Draag wat je gelukkig maakt, maar als een oudere vrouw mezelf dat ik liever om te voorkomen dat het dragen van tartan stukken die ik beschouw ook jeugdig. Ik genoeg korte rokjes droeg tartan in de katholieke school. Met deze tips en de praktijk leert u hoe u tartan verstandig te dragen.

5 Hot Jurken voor Prom 2013
Hoe kan ik opnieuw te maken Oude Schoenen Nieuw en Keep Them dat Way
Heetste mode Cleveland’s boetieks hulp shoppers versnelling hoger schakelen voor Fashion Week
Bloemisten te gebruiken op Valentijnsdag in Central New Jersey
Review: Ralph Lauren Linnen Broeken voor Heren
Hoe effectief winkelen op Amazon
Commissary Etiquette: A Family Guide
Miranda Kerr: Balenciaga Beautiful
SAG Awards 2013 Fashion: Een blik op Red Carpet Trends bij Show Last Night’s
Het vinden van de Perfect Prom Dress
Product Review: Russell Stover Crispy Milk Chocolate

Leave a Reply