Winkelen voor een Business of Professional Wardrobe

Winkelen voor bedrijfs-of kantooromgeving garderobe benodigdheden kan het leukste aspect van het verwerven van materialen voor een nieuwe carrière zijn, en het zou moeten zijn. Outfitting jezelf met mode keuzes past bij de positie die u zal vullen is een positieve investering in uw toekomst om verschillende redenen. Echter, er zijn een aantal een paar punten om in gedachten te houden wanneer u het uitkiezen van en het gebruik van uw nieuwe zakelijke kleding aan uw potentieel te maximaliseren.
Winkelen voor een Business of Office Wardrobe? Denk Grijstinten, niet zwart
Zwarte broek en blazers zijn de typische standaard van zakelijke kleding voor mannelijke en vrouwelijke werknemers, maar tenzij je werkt in een uiterst conservatieve omgeving, denken buiten de typische zwarte blazer en zwarte broek doos om jezelf onderscheiden. Een outfit voorbeeld dat eert een meer gedempt palet is te koppelen een zwarte speling met een grijze suède blazer. De broek is nog steeds 100% klassiek, maar toch de grijze blazer op een ongewone textuur voegt een kleur contrasterende element en een nieuwe structuur.
Winkelen voor een Business of Office Wardrobe? Have One Kleurrijke stuk per dag
Ondanks zakelijke jurk beperkingen, is het nog steeds noodzakelijk om een ​​element van kleur toe te voegen aan je garderobe. Loop rond in te veel zwart en een potentiële contact kan je verwarren met een Johnny Cash-imitator of een priester. Voeg een gedurfde visuele kleur of patroon element aan uw ensemble per dag.
Wanneer u winkelen, op zoek naar een shirt met een leuke patroon in een levendige maar niet luid kleur. Violet, salie groen, koningsblauw zijn allemaal kleuren die pit toe te voegen wanneer gelaagd met zakelijke jurk zonder overweldigend of onprofessioneel. Houd er rekening mee dat het het beste om te voorkomen dat het gebruik felle kleuren, zoals neon en schattige kleuren zoals pastels bij het dragen van een patroon als de vermenging van de twee elementen kan leiden tot een outfit om er enigszins jeugdige.
Winkelen voor een Business of Office Wardrobe? Winkel voor maandag tot en met donderdag, niet Casual Friday
Niet alle bedrijven hebben een casual vrijdag, maar velen doen, en het is gemakkelijk te raken in een val van rechtvaardiging van een aankoop bij uw professionele garderobe budget door te denken dat ik het kan dragen op vrijdag. Vrijdag zelden gebeurt meer dan vier keer per maand, en de kans is er al veel kledingstukken perfect voor een lagere toets dag op kantoor opknoping in je kast. Gebruik uw budget op stukken die aan uw maandag toe te voegen tot en met vrijdag garderobe.
Winkelen voor een Business Kledingkast? Get Ingericht
Koop kleren die passen wanneer u winkelen voor het werk. Zelfs als u liever een gegoten in blik in het weekend, is het niet geschikt voor het werk. Dit geldt ongeacht hoe groot je lichaam is! Ken uw maat van je ondergoed naar buiten en te winkelen op de juiste wijze.
Deze vier tips kunnen u helpen om een ​​voorsprong op winkelen voor en afbouw van een professionele garderobe.

Review: Mahboonkrong (MBK) Center: Goedkoopste en drukste winkelstraten van Bangkok Mall
Beste Goedkope Zomer Bruids Schoenen
Hoe te Apparatuur, Kleding en accessoires Pick voor alpineskiën
Milaan Fashion Week: Sterke Ondanks een Blow van Anna Wintour
Vijf manieren om het uiterlijk van uw oude Badpak wijzigen
Van Lady Gaga tot Rihanna, hier is Celebrity Style Horloge in 2013
10 Tips over hoe om te Look 10 Pounds Thinner
Franse Markt Trader Joe’s Sparkling Pink Lemonade
Hoe te Siliconen polsbandjes online kopen
Manieren van Making Hennep Sieraden
Review: Ralph Lauren Linnen Broeken voor Heren

Leave a Reply