Winstgevende manieren om unieke kleding Inventory

De meest rendabele manier om unieke inventaris te krijgen zou zijn om het te laten ontworpen en vervaardigd voor u in China (voor exmaple) en vervolgens verscheept naar de Verenigde Staten.
Dat zou vereisen dat u uw eigen import bedrijf te creëren. Houd er rekening mee dat u te maken hebben met de Amerikaanse douane en dat gaat om een ​​deurklink van een leercurve. Het zou de meest winstgevende voor u, maar niet de meest betaalbare om te beginnen.
Met betrekking tot het ontwerp, het ontwerpen en het hebben van uw kleding vervaardigd voor u, zelfs als deze gemaakt in de Verenigde Staten, zou ook niet de meest betaalbare, vooral als je slechts een wandcontactdoos waar om ze te verkopen. Je zou moeten duizenden items per week te verplaatsen naar een fatsoenlijke winst te maken.
Wat je nodig hebt is groothandel bronnen voor nieuwe, ingevoerde goederen. Het kopen van de groothandel betekent dat u altijd in staat zijn om meer te bestellen van de exacte hetzelfde item als je laag op het. Je kon een bestelling plaatst op maandagochtend en hebben het op uw rekken door de volgende zaterdag.
Om veilig te zijn, kun je bestellen in kleine hoeveelheden en je zou niet nodig om honderden duizenden dollars hebben net aan de slag.

Belang van een Cool Vest
Frugal manieren om uw Office-garderobe te werken
2013: Het Jaar We Go Green met Eco-Friendly Gadgets
Arm & Hammer Odor elimineren Stofzuigerzakken Beoordeling
Fossiele Blauw CH-2465 Watch – Ideaal voor Casual Fun of Aankleden
Top 5 Gold bruidsmeisje schoenen minder dan $ 20 voor 2013
Een Jonge Man’s Ervaring met Abortus
Sennheiser CX 500 hoofdtelefoon Beoordeling
Items retourneren voor een Online Retailer – 5 Aandachtspunten met betrekking tot
Marc by Marc Jacobs Kleding Line recensie
Soorten Nasty Retail Customers om Avoid at All Costs

Leave a Reply