Winstgevende manieren om unieke kleding Inventory

De meest rendabele manier om unieke inventaris te krijgen zou zijn om het te laten ontworpen en vervaardigd voor u in China (voor exmaple) en vervolgens verscheept naar de Verenigde Staten.
Dat zou vereisen dat u uw eigen import bedrijf te creëren. Houd er rekening mee dat u te maken hebben met de Amerikaanse douane en dat gaat om een ​​deurklink van een leercurve. Het zou de meest winstgevende voor u, maar niet de meest betaalbare om te beginnen.
Met betrekking tot het ontwerp, het ontwerpen en het hebben van uw kleding vervaardigd voor u, zelfs als deze gemaakt in de Verenigde Staten, zou ook niet de meest betaalbare, vooral als je slechts een wandcontactdoos waar om ze te verkopen. Je zou moeten duizenden items per week te verplaatsen naar een fatsoenlijke winst te maken.
Wat je nodig hebt is groothandel bronnen voor nieuwe, ingevoerde goederen. Het kopen van de groothandel betekent dat u altijd in staat zijn om meer te bestellen van de exacte hetzelfde item als je laag op het. Je kon een bestelling plaatst op maandagochtend en hebben het op uw rekken door de volgende zaterdag.
Om veilig te zijn, kun je bestellen in kleine hoeveelheden en je zou niet nodig om honderden duizenden dollars hebben net aan de slag.

5 Nieuwe Vrouwen Parfum voor de Dag 2013 Valentine’s Gifts
Review: Ralph Lauren Oxford Shirts voor mannen
Arm & Hammer Odor elimineren Stofzuigerzakken Beoordeling
Fashion Helpt Haïti: Kid Dangerous & One Dome in een tijd
Dag Decorating Valentijnsdag Ideeën
Nagellak Ontwerpen voor Kleding en meer
Gids voor Goedkope Mardi Gras Uitnodigingen
Heetste 2013 Prom Dress Styles: Ruffles, Stippen, lage rug, en de ballerina
Hoe kan ik Baby Shower Centerpiece Kies
Women’s Body Shapes: Hoe kan ik een Apple Shape Body Dress
The Awakening door Kate Chopin en American Women’s Fashions van 1800

Leave a Reply