Zakelijk: Vakantie Retailers Op zoek naar winst Buiten Sales

COMMENTAAR | Eind november, Ik heb kennis van Black Friday, wordt beschreven hoe de menigten kwamen vroeg en waren niet blijvend lang. Winst voor dit jaar zullen naar verwachting worden bereikt van ten minste 3 procent ten opzichte van vorig jaar. Verwacht deze stijging van de retailers hebben wordt met behulp van reclame en deeltijdse werknemers, maar zoals dit zal niet leiden tot in de winst die ze verwachten. In plaats daarvan wordt gesuggereerd dat ze zullen moeten andere middelen om extra geld te krijgen vinden. Retailers zijn zak besparingen, afspraken zijn gemaakt om gemakkelijk de retailers spanning te helpen voor de feestdagen, dit door middel van de Durbin wijziging. Maar de resultaten worden getoond zijn niet de verwachte degenen, in plaats daarvan de vele grote retailers zich niet aan besparingen door te geven aan de consument.
Het gebruik van debet-en kredietkaarten in de VS is op een steeds toenemende stijging, maar dit laat de consument om de kosten te betalen later. De economische omstandigheden van vandaag presenteren de consumenten met minder opties, het consumentenvertrouwen is ook niet erg sterk dit jaar. Er is de AAA-rating val, de eisen voor verandering uit China, de overheid bailouts in Europa, vakbonden protesteren en revoluties in de wereld. In combinatie met al deze werden vrijgegeven documenten beschrijven Amerikaanse diplomaten personages en acties met betrekking tot andere landen. Deze allen hebben het belang getoond en het gebrek aan zorg door ons verwachte leiders in Washington en in het bedrijfsleven.
Retailers en credit card maatschappijen hebben gewonnen veel met de stijging van de behoefte om te kopen en toegang tot contant geld bij de hand hebt. Het idee van het herstarten van de economie is afhankelijk van de goederen en diensten die anderen hoeven te worden gekocht en overgedragen. Dit bevordert de behoefte aan meer te produceren, maar wat niet gestimuleerd zijn de behoeften van het publiek.
Het is voor het publiek, de massa gebruik van de middelen om hun leven dat de economie zal herontwikkelen lopen. Net zoals Wal-Mart heeft overgenomen van de detailhandel markten door de verkoop voor een groot publiek, zo moet de overheid economische stimulans. Het selecteren van een paar gekozen individuen en zakelijke entiteiten om speciale privileges zal niet werken. Deze speciale eenheden zijn degenen die bracht over deze economische ineenstorting. Geven ze speciale belangstelling was het middel van het verwijderen van de fondsen anderen hadden. De enige echte macht geld heeft is het feit dat iedereen toegang toe heeft en daarom acht het van waarde. Die toegang geven tot slechts een paar grenzen aan de hoeveelheid mensen die er gebruik van kunnen maken, het beperken van het economisch herstel om alleen die dezelfde entiteiten.
De acties van deze retailers tonen duidelijk hun interesse is niet in het economisch herstel, maar in plaats daarvan in hun eigen profiteren attitudes. De acties van de regering rekening had moeten houden met het feit dat dit gebeurd zou kunnen zijn en zijn opgesteld voor een dergelijke. Deze acties moeten al zijn gestart, waardoor het verzekeren van de openbare winsten een economische impuls van de vakantie. Maar als de standaard voor Washington politiek de politieke leiders besloten om vertrouwen in hen die basisfilosofie is om te zoeken individuele bijval in plaats van teamwork of groep leiderschap.

Betaalbare Franse Jean Paul Gaultier’s Fashions bij Target
Waar is de fijne lijn tussen Dressing Classy and Dressing Trashy
Hoe maak je een Home Based Coupon Book Publishing Business Start
Goedkope Valentijnsdag Decoratie
Waar Retired Geuren Zoek uit Yankee Candle Company
De grote lijst van Housewarming Gifts
Amber Rose Rocked een Sexy Snuggie – You Can Too: Hoe maak je een Hood Dress Wear
Attracties in Atlanta
Bruiloft Trend: Voorjaar 2013 Bridal Gowns
Pants on the Ground T-shirt Beschikbaar op eBay-winkels
Hoe te kiezen uit een Graduation Ceremony Dress

Leave a Reply