Zeven plaatsen om een ​​voorzichtig gebruikt en Goedkoop Prom Dress zoeken

Het vinden van een prom jurk voor het bal hoeft niet leeg te uw portemonnee of uit max uw creditcard. Met een beetje tijd en verbeelding vindt u een zacht gebruikte en goedkope prom jurk voor weinig kosten voor u en weinig afval voor het milieu. Neem een ​​kijkje op de milieuvriendelijke en geldbesparende opties hieronder en leer hoe u uw ecologische prom druk te verminderen met een eco-vriendelijke prom jurk.
1. Draai naar Freecycle
Altijd plaats een gevraagd-advertentie op Freecycle voor een prom jurk voordat je ergens anders kijken. Afhankelijk van uw Freecycle communautaire voorschriften, kan het nodig zijn om een ​​bod eerste bericht voordat je post een gevraagd-advertentie, maar dit zal niet moeilijk zijn. Denk maar aan iets wat je hebt dat je niet meer nodig hebt of wilt, maar kan nog steeds nuttig zijn om iemand anders. Dan post het als een aanbod. Volgende post uw Gevraagd-advertentie voor een prom dress. Voor uw prom jurk gevraagd-advertentie laat de leden weten welke maat je zoekt. Je kan ook wat kleur en stijl die u zoekt ook, maar dit kan beperken uw opties. Als u een aantal naaien vaardigheden of iemand kent die doet u vervolgens kunt dit voorzichtig gebruikt jurk Upcycle, om je eigen stijl met een paar persoonlijke tintjes.
2. Wederverkoop Winkels / Zendingen / Spaarbanken Winkels / Goodwill
Een andere plek om een ​​prom jurk te vinden is om te zoeken naar plaatsen waar zachtjes gebruikte kleding wordt verkocht, zoals: een wederverkoop winkel, een zending op te slaan voor vrouwen, een tweedehands winkel of een goed doel wederverkoop winkel als Goodwill. Er is meestal een gedeelte aan deze faciliteiten met formele slijtage, met inbegrip formele jurken. Daar vindt u een verscheidenheid aan maten en uitvoeringen van de formele jurken kunt u aanpassen aan uw behoeften. Misschien kun je naaien een stuk van een jurk met een ander. Gebruik je verbeelding.
3. In Your Mom’s Closet
Mode is altijd in beweging en soms oude stijlen komen terug in stijl met een moderne uitstraling. Dus, kijk in de kast van je moeder voor de uw speciale jurk. Kijk door elegante van je moeder jurken die ze niet heeft gedragen in jaren. Misschien is ze nog steeds vasthouden aan haar oude prom jurk. Kijk eens goed naar kijken. Kun je het je eigen? Kunt u deze bijwerken? Denk na over het toevoegen versieringen aan de jurk.
4. Op Craigslist
Plaats een gevraagd-advertentie voor een gratis of goedkope prom dress. Vraag naar digitale foto’s van de jurk te naar u gemaild. Als je van de foto te maken van een offerte voor de jurk (ruilhandel of geld) en vraag om het te zien in persoon. Om veiligheidsredenen moet u iemand mee te nemen naar de jurk te zien. Als je van de jurk in persoon door te gaan met het aanbod die u hebt gemaakt.
5. Familie, Vrienden en Neighbor
Vraag uw familie, vrienden en buren als ze hebben, of iemand die ze kennen heeft een elegante jurk die u kunt gebruiken als een prom jurk in hun kast. Zoals altijd, als je iets hebt u de mogelijkheid van het dragen van het zoals het is of mode naar uw wens. Er zijn veel how-to video’s en artikelen online om u te helpen langs de weg.
6. Formele kleding Swap
Specifiek Organiseer een kleding swap voor elegante / formele jurken. Overal Plaats een flyer en nodig je familie, vrienden en buren. Je kunt jezelf helpen en vele anderen vinden hun prom dresses.
7. Maak je eigen kleding
Een andere optie kost iets meer fantasie dan de rest en het vereist gerecycled materiaal om uw jurk. Heb je gezien jurken van gerecycled materiaal gemaakt, zoals: stof kladjes, oude blauwe jeans, oude jassen, kranten, plastic, tape en ga zo maar door. Dit zou kunnen kijken kleverig of je kan trek hem eraf. De vraag is heb je de vaardigheid om afval om te zetten in een draagbare schat.
Al deze ideeën kunnen worden gebruikt om voorzichtig gebruikt pakken voor de prom vinden ook. Vergeet ook niet als prom is, om dat te geven aan iemand anders voor prom volgend jaar. Plaats uw prom jurk aanbod op Craigslist, Freecycle, zending is, ruilen of doneren. Houd de groene liefde gaan en te genieten van uw prom.
Heather Sperling, Recycle Laatst Year’s Prom Dress, Planet Green
Leslie Richard, Meisje Gereconstrueerde: Upcycling oude kleren, deel 2, Crafting Green World
Jasmin Malik Chua, Project Green Prom Dress Hosts ruilen voor NYC Tieners, Treehugger

Zeer leuke Toy — Lamaze Musical Inchworm
Gids voor Amerikaanse horloge Bedrijven
Twee Verschillende Sluiers You Make uit een Brass Ring
Wat zeg je
Hoe te DJ: Populaire Apparatuur Merken die u moet gebruiken
Koken met truffels: Goedkoop Truffel Olie voor de Gourmet Chef
Het vermijden van Fashion Don’ts voor plus size vrouwen
Grote verkoper op rommelmarkten: Designer Peuter Jeans
Betaalbare Women’s Wear Office Fashion Trends voor het voorjaar 2013 minder dan $ 40
Top 5 Summer Straw Tassen
Valentine’s Treats voor uw hond

Leave a Reply