Zomer Flats van Coach

Coach liefhebbers zijn zeker de nieuwe collectie van de zomer flats genieten van Coach. Bekend voor het maken van hoge kwaliteit lederen handtassen, schoenen en andere accessoires, dit seizoen de collectie van de zomer flats van Coach omvat niet alleen de jaarlijkse seizoensgebonden stijlen zoals de Coach Rijden Mocassins, maar ook een verscheidenheid aan kleurrijke ballerina’s en andere opmerkelijke flats.
De Janyce Flat is een favoriete stijl uit de collectie van de zomer flats van Coach en kan gedragen worden met de populaire korte broek, jeans, maxi-jurken en andere zomerse stijl. Ontworpen in de typische ballet vlakke stijl, de Janyce Flat heeft een hele uitsparing design en is gemaakt van lichtgewicht spiegel metallic. Verkrijgbaar in fuchsia, zilver of goud de Janyce Flat uit de collectie van de zomer flats van Coach verkoopt voor ongeveer $ 158 (coach).
De Coach Lauren Flat is veruit een van de handtekening schoenen van de collectie van de zomer flats van Coach. Het ballet slipper is voorzien van een metalen medaillon coach ornament op de teen en is gemaakt van afgestoft metallic leer en rubber onderkant. Verkrijgbaar in lichtgrijs met tin of zwart met zwarte de Coach Lauren Flat uit de collectie van de zomer flats van Coach verkoopt voor $ 158.
De Kora Flat is een andere stijl die is zeker een van de meest versleten flats van de collectie van de zomer flats van Coach. Verkrijgbaar in zwart of meloen de crinkle lakleer plat is voorzien van een gedurfde grafische ontwerp dat maakt de schoen een opvallende nietje voor elke zomer garderobe. De Kora Flat kan gedragen worden met casual of dress up jurken, jeans, of short. Een van de bolder flats uit de collectie van de zomer flats van Coach de Kora Flat te koop voor $ 138 (coach).
Als u genieten van de handtekening afdruk Coach beroemd is vanwege de Ella Flat uit de collectie van de zomer flats van Coach is een uitstekende keuze. Ontworpen als een loafer de Op art handtekening print is plat verkrijgbaar in zwart op zwarte stof af te drukken of kastanje bruin op kaki print, die beide zijn voorzien van een lederen voering, leren zool en kalfsleer trim. Deze bijzondere selectie uit de stijlvolle zomer flats van Coach is een tijdloze keuze en werd gevonden voor $ 158.
coach

Wat zeg je
Vier winkels naar Alice Zoek in Wonderland Merchandise
Zebra Print Shirt
De Essentials voor het kopen van oorbellen Online
Beloningsprogramma’s. 1,8 miljard Lidmaatschappen en Klimmen. Zal ze werken voor uw bedrijf?
Een nadere blik op de Schouder Pad Bra Trend
Betaalbare Cinch Belt Styles voor 2013
Wat te geven op een Baby Shower
Shaw, Shrubbery, Silva, Spinney, Thicket: Origins, Formulieren, Geschiedenissen van Woorden Betekenis Woodland
Hoe maak je een Smart Dollar Store Shopper Be
Marc Jacobs: een Groot Ontwerper

Leave a Reply