Accessoires Scream Kleur voor de lente

In delen van het zuiden, het woord Lagniappe (uitgesproken lan-yap): een beetje extra. In de wereld van de mode van de vrouw, dat beetje extra is het accessoire een draagt ​​om een ​​nieuwe outfit pop! De snuisterij of handtas die precies de juiste pit voegt wanneer men dat grote entree: de kers op de outfit, het item dat het ensemble is voltooid. Dit voorjaar de focus voor accessoires verandert van kleur …. en de kleur is overal.
Handtassen zijn weergegeven in brights, of het nu rood of fuchsia of turquoise en franje of ruches hebben vervangen de hardware van de ritsen en kettingen van vorig seizoen. Grote zakken zijn nog steeds in stijl en met de hand held tassen zijn er in overvloed. Gedrukt en gestempeld leer is overal en veel ontwerpers zijn met behulp van real en mock slangenhuid ook.
Mode is cyclisch en dus zijn accessoires … alles komt terug. Een jaar sieraden is klein en de volgende is het groot en vet. Oorbellen zijn groot dit jaar, zowel in omvang en belang en kettingen zijn gebouwd om een ​​verklaring af te leggen. Dus veel vrouwen dragen basic zwart en dit voorjaar accouterments zal aankleden van de eenvoudigste of de drabbest van kleding.
Maar van elke categorie in accessoires vrouw, is de schoen die is het maken van de grootste plons. Van gekooide sandalen naar platform flats, om een ​​gedrukte pompen, met een extreem hoge wiggen en klompen, schoenen zijn de meest spannende accessoire categorie. Net als bij handtassen, zijn hielen sportieve ruches en bloemen detail en elke kleur is beschikbaar. De sandaal is enorm en de gladiator net als patroon wordt vervaardigd met behulp van leer en suède. De metalen hardware van handtas vorig seizoen is te zien op sandalen dit seizoen ook. Schoenen voor de lente loopt het gamma. Wicker hout en stro zijn ook groot.
Wikipedia omschrijft de vrouw mode accessoires als decoratieve items die supplement iemands kledingstuk: zoals: sieraden, handschoenen handtassen, hoeden, riemen, sjaals, horloges, zonnebrillen, pennen, en kousen. Dus kijk uit dames! Accessoires voor voorjaar van 2013 zijn alle kleur en eigenzinnigheid en ze zijn allemaal hotter dan hot!

Items retourneren voor een Online Retailer – 5 Aandachtspunten met betrekking tot
Top 10 Cadeaus Ideeën voor een Truck Drivers Wife
2013 Oscars Best Dressed Gaat naar Strapless Toga’s Winnaars Jennifer Lopez, Cameron Diaz, Penelope Cruz
Nagellak Ontwerpen voor Kleding en meer
Kentucky Derby Hoeden voor vrouwen onder de 75 dollar
Websites laden Kleine Vergoedingen voor Coupons Rip Off of een Deal aan u de keuze!
Top Beach Bruids Haaraccessoires
Hoe maak je een gezonde Gift Basket maken
Ja kunt u Gourmet-Tasting Soepen!
Als cadeau inpakken Tips: Personaliseren een Cadeau Neemt een beetje fantasie, maar voegt aan de presentatie!
Ralph Lauren Bradford Poplin Shirts voor mannen – Beoordeling

Leave a Reply