Drug Store Shopping – Getting Gratis Artikelen voor uw gezin

U moet gehoord hebben inmiddels dat mensen in staat zijn om veel van gezondheid en beauty items te krijgen voor gratis tijdens het winkelen bij hun lokale drogisterijen. Heb je iedere afgevraagd hoe ze het doen? Of beter nog, heb je nagedacht over als je het kan doen? Alles wat je nodig hebt is een open geest en je koopgedrag. Hier is wat ik het over heb:
MIJN OUDE SHOPPING GEWOONTE:

Prijs: Ga naar club magazijn en een (1) pakket van zes (8) tandenborstels voor 13,99 dollar, dat is $ 1,74 per tandenborstel te kopen. (Deze prijs is goedkoper dan de aanschaf van individueel op een super winkel.)

Opslag: Ik zou dan neemt u de grote pakket naar huis en het hele ding in de kast voor toekomstig gebruik op te slaan. (Bereken kosten van verbandmiddelen, want ik zou altijd mijn vingers snijden op de plastic wanneer het proberen om er een te krijgen uit de verpakking.)

Coupons: Niet in staat om coupons te gebruiken om de totale kosten te verlagen

Out of pocket kosten voor 8 tandenborstels: $ 13.99 of 1,74 dollar per

MY NEW SHOPPING GEWOONTE:

Prijs: Ga naar mijn plaatselijke drogist wanneer de tandenborstels te koop, meestal voor $ 1 – $ 2.

Opslag: Neem de afzonderlijk verpakte tandenborstels en ze aan elk gezinslid geven in hun eigen badkamer te houden voor toekomstig gebruik. (Geen verbanden nodig met deze verpakking!)

Coupons: Ik zal meestal een 0,75 dollar – $ 1 coupon te gebruiken om de totale kosten te verlagen.

BONUS: Soms is de drogist geeft me een Catalina (coupon die goed is voor een volgende aankoop) een keer mijn aankoop is definitief.
Out of pocket kosten voor 8 tandenborstels: $ 10 of 1,25 per stuk (uitzoeken een $ 2 verkoop en een 0,75 dollar coupon)

Dat ik wat weet? Ik heb nooit betalen $ 1,25 voor een tandenborstel – nope, te hoog! Ik wacht tot ze te koop voor $ 1 – $ 2 en de winkel is het aanbieden van een Catalina, dat de verkoopprijs, waardoor ze GRATIS past. En, voeg ik in mijn coupons van 0,75 dollar – $ 1 te laten geworden geld makers. (Term gebruikt in de couponing wereld wat betekent dat je geld verdienen om iets te kopen.)

Heb je gemerkt dat ik tot 8 tandenborstels kopen tegen een magazijn en ik nog steeds slechts ongeveer 8 tandenborstels kopen op een moment bij de drogist? Dit komt omdat de verkoop gebeuren elke paar weken en de coupons worden afgedrukt keer per maand. Ik hoef niet meer dan een paar maanden kopen waard voor mijn familie – ik kan ze kopen als ze gaan op de verkoop weer.

Er zijn zo veel grote deals te krijgen door te shoppen drogisterijen. Hieronder zijn typische producten die u kunt kopen sterk gereduceerde, gratis te krijgen of eigenlijk geld verdienen om ze uit te voeren van de winkel.

Shampoo / Conditioner
Scheercrème
Scheermessen (Houdt u van uw 5-voudig scheersysteem? Wilt u minder dan $ 1 betalen?)
Zeep / Body Wash
Dental Care: Tandenborstel, tandpasta, Dental Floss, enz. (Items ik niet betalen voor meer)

Deodorant
Lip Care
Lotion
Producten voor vrouwelijke hygiëne

Wist je hersenen doen het hoofdrekenen en erachter te komen dat dit zijn enkele van de meest dure huishoudelijke items die u aanschaft elke maand? Nu denk aan hoeveel u kunt elke maand besparen als u zich te ontdoen van uw oude koopgedrag en probeer een aantal nieuwe!

Als u geen abonnement op een zondag krant en ontvang de inserts, controleer dan een online coupon database om te zien of er coupons beschikbaar die u kunt afdrukken vanaf het internet en het gebruik als je ze nodig hebt.

Overweldigd of vragen over hoe te beginnen? Neem contact met mij en ik zal u op weg helpen in de goede richting.Ik hou van het helpen van mensen geld te besparen!

Heb je wel eens problemen krijgen Bloedvlekken uit uw kleding?
Pretty in Pink: Bespaar tijd en geld door het maken van uw eigen Prom Dress
Hoe maak je een Coffee Lovers Gift Basket maken
St. John’s Bay Hailey lederen handtas
Beste Mardi Gras Kostuums voor 2013
Het nemen van retouren
Herziening van de ModTone MT-DD Deep Dive Octave Guitar Effectpedaal
Hoe maak je een Smart Dollar Store Shopper Be
Waar Goedkope Tennis schoenen te vinden
Fashion Helpt Haïti: Kid Dangerous & One Dome in een tijd
Revenge Is.

Leave a Reply