Een website die helpt Pick Jeans die past het beste?

Ben je erg groot? Ben je erg kort? Is het moeilijk te vinden jeans die bij je passen toch? Heeft u wel eens gewenst dat u jeans op maat gemaakt voor je krijgt voor een lage prijs? Nou, hoewel dat misschien niet praktisch zijn, er is een website bedoeld om de aankoop van jeans die veel gemakkelijker.
De website is mytruefit en hun focus is passend designer jeans voor u op basis van metingen die u invoert in en worden vervolgens opgeslagen in uw profiel.
Stap 1: U selecteert uw geslacht en of u het invoeren van informatie worden in inches of in centimeters.
Stap 2: U kunt meten uzelf of te schatten. Als je meet jezelf moet je een zacht meetlint. Persoonlijk als u ervoor kiest om deze site te kunnen gebruiken het niet echt zinvol om over te slaan meten van jezelf. Voor elke meting is een diagram dat precies waar te meten.
De metingen moeten worden genomen zijn natuurlijke taille (kleinste deel van je middel), hoge heup (waar u wilt dat de tailleband te vallen), lage heup (meest volledige deel van de taille en billen), dij (grootste deel), binnenbeenlengte,
Stap 3: Going over lichaamsvorm. Hier kunt u antwoord op vragen zoals lengte, gewicht, jean grootte, binnenbeenlengte, en beantwoord dan de volgende vragen: 1) Heb je ooit schommelen tussen twee maten?
2) Hoe vaak wil je jeans te passen?
3) Waar ga je meestal graag uw jeans zitten op je taille?
4) Wat is je favoriete merk?
Vervolgens met behulp van diagrammen selecteert u de afbeelding die het meest lijkt op je heup vorm, stoel vorm, maag vorm, en dij vorm.
Stap 4: Gebruikers registratie. Net basisinformatie, zodat uw profiel kan worden opgeslagen, zodat de volgende keer dat u zich aanmeldt u niet nodig om iets te herhalen.
Stap 5: Een lijst van voorgestelde jeans zal verschijnen samen met foto’s en een fit rating. De pasvorm rating is hoe nauw de jeans zou bij je passen. Vijf sterren zou de meest perfecte pasvorm. Het bevat ook een lijst van de aanbevolen grootte die je moet bestellen en laat u weten of zomen nodig zou zijn.
Als u ervoor kiest om weg te wagen van de aanbevolen jeans, dan kunt u altijd zoeken en een fit cijfer zal nog steeds verschijnen mits u ingelogd bent met uw profiel. Met gratis standaard verzending en een gemakkelijke virtuele manier om te bepalen hoe goed honderden jeans past je kan niet fout gaan. De mytruefit website biedt ook een breed scala aan merken, waaronder 7 For All Mankind, Joe’s Jeans, William Rast, etc.
mytruefitjeans /

Daklozen, cosplaying, SCA Historische Reenactor spreekt over Naaien met lakens, historische nauwkeurigheid, en Tent Covers
Waarom Online winkelen zou wel eens voor U
Beoordeling van Schouder Pad Bras
Tacoma Area Bloemisten voor Valentijnsdag
Pants on the Ground T-shirt Beschikbaar op eBay-winkels
Hoe te Siliconen polsbandjes online kopen
Herziening van HotelPlanner.Opm.
De Beurs-Sized Overnight Bag
Een inleidende Kijk naar Black Hills Gold
Wees bewust van Tricky Food Labels
Fabulous Geschenk Ideeën voor de persoon die alles heeft

Leave a Reply