Etsy Interview met Wee Sparrow Juwelen

Ten eerste, vertel me iets over jezelf?
Mijn naam is Lola. Ik ben 31 en woon in het noordoosten van Engeland. Ik ben geboren en getogen in Noord-Carolina, maar werd verliefd op een prachtige Engelsman toen ik op de universiteit en importeerde hij me nadat we getrouwd waren in 2003.
In een vorig leven was ik een middelbare school leraar, maar ik werk nu in leren en ontwikkeling voor een gemeente, die ik geniet enorm. Als ik niet aan het werk ben, ben ik ook aan de telefoon met mijn moeder, bakken iets, werken aan mijn Etsy shop, een poging om mijn mooie maar koppige lurcher-girl trainen, of pesten mijn man om te weten wanneer de volgende aflevering van Mad Men is op tv (Don Draper = zwijmelen).
Hoe en wanneer ben je begonnen met het maken van sieraden?
Ik heb altijd het maken van sieraden. Mijn grootouders hebben een paar meubelzaken terug naar huis en ik praktisch opgegroeid daar en het was een echt familiebedrijf. Als gevolg daarvan heb ik een redelijk deel van mijn jeugd draaien kantoorproducten, stofstalen, en elektronica benodigdheden in sieraden (tot ergernis van het personeel!).
Ik herontdekte sieraden-maken van een paar jaar geleden. Ik kocht een mooie fluwelen blazer te dragen naar een bruiloft en kon het niet vinden een ketting aan te passen, dus ik besloot om een ​​kraal winkel te vinden en als ik iets zelf te maken te zien. Ik heb niet gestopt met het werken met (of kopen!) kralen sinds.
Wanneer en hoe hebben jullie oorspronkelijk Etsy vinden?
Ik voor het eerst hoorde over Etsy een paar jaar geleden, toen sommige vrouwen op een message board ik vroeger frequent begonnen te praten over hun favoriete beauty producten. Het leek alsof iedereen was het kopen van hun lippenbalsem en zeep van Etsy, dus ik controleerde de site en de rest is geschiedenis!
Wat is er uniek aan Etsy en wat over de website vind je het meest met betrekking tot uw winkel?
Ik vind dat Etsy maakt verkopers de kans om hun winkels te personaliseren. Er zijn een aantal absoluut fantastisch kleine winkels op er zijn, dat echt het gevoel een soort mini-boetieks met hun grote spandoeken, prachtige fotografie, uitstekend product beschrijvingen en interessante verkoper profielen.
Met betrekking tot mijn eigen winkel? Eerlijk? Ik vind dat het duwt me om hard te werken! Ik ben altijd te streven naar betere foto’s te nemen, meer unieke sieraden te maken, en een aantrekkelijke en uitnodigende winkel om Etsy de kopers te presenteren.
Mijn zeer, zeer favoriete ding is te zien dat een koper is gloednieuw op Etsy en heeft gekozen voor mijn winkel voor hun eerste aankoop. Voor mij, dat is het grootste compliment!
Wat inspireert je het meest met betrekking tot uw creaties?
Ik ben niet een van die mensen die schets ontwerpt uit van tevoren, dus dit is echt afhankelijk van mijn stemming. Op sommige dagen kan ik gaan zitten aan mijn bureau, neem een ​​kijkje op mijn kralen, en meteen aan de slag op een nieuw stuk als de korrels zal hebben me inspiratie.
Andere dagen, het gaat over het weer. Er is een groot raam naast mijn bureau en ik heb gemerkt dat mijn sieraden heeft de neiging om na te bootsen wat er buiten gebeurt. Als we hebben dagen en dagen regen, ik werk met veel blauw, grijs en paars. Heldere, zonnige, warme dagen dat ik ga werken op kleurrijke of bloemen-geïnspireerde ontwerpen.
Het belangrijkste is muziek. Ik heb een vleugje synesthesie – geluiden zijn kleuren voor mij, dus sommige nummers gewoon een * zijn * kleuren in mijn hoofd. Ik heb gewerkt aan een nieuwe collectie voor een paar weken en het is geïnspireerd door een liedje – Damien Rice’s The Blower’s Daughter.
Wat is je favoriete stuk dat u hebt gemaakt en waarom?
De Carnivale oorbellen zijn waarschijnlijk mijn favoriet tot nu toe. Ik ging zitten en slagroom ze op een middag en ze werden opgepikt door een terugkerende klant binnen enkele minuten – ze was op zoek naar oorringen om een ​​nieuwe top wedstrijd en ze waren perfect, dus ik was blij om a) haar hebben terug te keren naar mijn winkel en b) vindt precies wat ze wilde. Plus, ik dacht dat ze waren echt mooi oorbellen!
Wat wilt u bereiken met uw online shop?
Ik raakte mijn van een jaar Etsy verjaardag op 10 augustus, dus ik ben druk tot 225 verkoop getroffen door dan. Ik ben ook bezig met een aantal SEO, maar ik ben er vrij clueless op dat gebied, dus het is altijd gaat om een ​​werk in uitvoering zijn, vermoed ik!
Heeft u nieuwe creaties in de werken? Als dat zo is, kan winkelend publiek wat verwacht je snel te zien van u?
Ik ben altijd bezig met iets nieuws – ik probeer iets, iedere dag als dat mogelijk is, dus er is meestal een nieuw stuk in mijn winkel elke ochtend.
Ik heb twee UK-exclusieve collecties coming out op sommige niet-Etsy locaties in de komende paar weken, dus stay tuned voor meer informatie!
Waar kan de lezers te weten komen over meer informatie met betrekking tot uw sieraden creaties en eventuele speciale aanbiedingen (inclusief extra websites, blogs, facebook, etc)?
Ik kondig giveaways en verkoop op Twitter (@ WeeSparrow).
Ik heb ook een kleine blog die ik ben op zoek naar meer tijd besteden aan. Ik wil graag beginnen met het doen van meer functies op andere Etsy artiesten en ook daar voorzien van een beetje meer over mijn dagelijks leven, maar eerlijk gezegd, ik ben niet zeker dat iedereen wil lezen over mijn laatste partij van cupcakes of mijn nooit eindigende zoektocht te passen in een kleinere spijkerbroek (die ik realiseer direct kunnen worden gerelateerd aan mijn laatste partij van cupcakes!)

Aziatische Bruidskleding
Luisteren naar Elevator Pitches
Een Coupon voor alles?
5 Women’s Vegetarian Party schoenen onder de $ 100
Stocking Stuffer Cadeaus voor iedereen
Eerste beklimming Downlight Sweater is compact en Warm voor Snowy Voorwaarden
Militaire Kortingen op Populair Wireless Plannen
Doe-Het-Zelf Prom Dress: uw unieke Fashion Style schijnt door
Product Review: Danielas Candle Shop Dient Omhoog Handgemaakte Grubby Bakkerij Kaarsen
Authentieke Louis Vuitton Handtassen Koopgids
Ralph Lauren Bradford Poplin Shirts voor mannen – Beoordeling

Leave a Reply