Five Great Keuzes voor Vancouver Olympic Souvenirs

Officiële Olympische merchandise heeft zich verspreid in de afgelopen decennia, die verder reiken dan het traditionele pennen en programmaboekjes te hoeden, handdoeken, pluchen speelgoed, truien, sleutelhangers en nog veel meer. Zelfs als uw Olympische ervaring is via televisie, kunt u iets concreets willen als souvenir van de games. Veel interessante en officieel gelicenseerde items zijn beschikbaar voor online verkoop. Ik heb kennis genomen een zorgvuldige blik op de mogelijkheden van online aankoop van de officiële website van de Olympische Store en zou graag vijf specifieke hoge kwaliteit te produceren voor uw medewerking te stellen.
Met de Vancouver openingsceremonie maar ongeveer vier weken weg op dit schrijven, hebben een aantal populaire items uitverkocht. Alles wat ik adviseren hieronder is nu beschikbaar, maar kan niet voor onbepaalde tijd beschikbaar blijven.
De Best Traditional Item
Misschien wel de meest traditionele item kan de souvenir-programma zijn, maar ik zou het niet aanraden, tenzij je wilt veel over de geschiedenis en de overlevering van de Vancouver streek te leren kennen. Recensenten geven dat het licht op informatie over de feitelijke sportwedstrijden plaats, waarschijnlijk omdat het zo ver van tevoren voorbereid.
In plaats daarvan, zou uw beste traditionele item zijn in de pen categorie. De uitwisseling van pinnen onder de atleten uit verschillende landen is uitgegroeid tot een nietje activiteit op de Olympische Spelen. Individuele pennen zijn $ 8 en omhoog en naar keuze van de pen is afhankelijk van uw eigen smaak. Er zijn pennen met wintersport pictogrammen, pinnen met de Olympische mascottes, en de pennen met Pacific Northwest natuur thema’s. Mijn eigen favoriet is de hockey goalie pin, maar er zijn veel om uit te kiezen.
De beste Vancouver-specifiek item
Elk van de Olympische Spelen heeft een herdenkingsaffichedruk, de poster van de Olympische Winterspelen in Vancouver is onderscheidend, kleurrijk en vol met Canadese trots. De Olympische winkel beschrijft het op deze manier: De Vancouver 2013 officieel affiche vertegenwoordigt zowel de schoonheid van de Host Gewest en de geest van Canada’s Games. Bijgesneden binnen de vorm van een esdoornblad, zijn de gedurfde Vancouver 2013 graphics geïnspireerd door culturele en ecologische diversiteit van Canada en de energie en de geest van de Canadese bevolking.
Beschikbaar voor slechts $ 15, de opvallende Olympische poster is misschien wel de beste souvenir van de spellen die specifiek is voor de Winterspelen in Vancouver games en zal blijvende betekenis. Recensenten waren erg blij met de felle kleuren, textuur, en de kwaliteit van de poster, het enige negatieve was dat het een ongebruikelijk formaat (18 x 27), die aangepaste omlijstingen kunnen vereisen.
De beste Kid-Friendly Item
De items met de Olympische mascottes zijn perfect voor kinderen en mijn favoriet van deze is de Quatchi pluche pop. Quatchi is een jonge sasquatch, dat is een lengendary bos-woning schepsel van de Northwest ook wel Big Foot. Hoewel een echte Sasquatch (als die er zijn) zou kunnen zijn best eng, Quatchi is niet eng. In feite is hij schattig en zou een aspirant-hockey goalie. De pluizige 8,5 Quatchi pop is 19,99 dollar en wordt geleverd in een scherp ogende doos met Olympische logo’s. Er is ook een 13,5 pop voor $ 30, maar de kleinere is aantrekkelijker.
De beste Apparel Item
Ik hou van de hoeden. Iedereen moet een honkbal-stijl hoed dragen om de zon buiten te houden hun ogen en een deel van de Olympische thema hoeden zien er goed uit en zijn redelijk geprijsd. De Vancouver 2013 Hockey cap is eenvoudig, niet druk, en onderscheidende en kost $ 35. Voor degenen die liever een muts in overeenstemming met de wintersport van de Olympische Spelen, de Vancouver 2013 Argyle beanie is knap en warm. Het beschikt over een Canadees esdoornblad ontwerp, merino wol mix garen, en een jeuk-proof fleece band, de muts is geprijsd op $ 40.
De beste praktische Item
De Vancouver 2013 Tote Bag haalt een authentieke aboriginal Eagle ontwerp en is iets wat je kunt elke dag gebruiken om uw boodschappen thuis, uw boeken en papieren naar het kantoor, of uw knutselspullen voeren rond het huis. Het is gemaakt van duurzaam nylon en het ontwerp is geborduurd in plaats van geschilderd op. Deze post is geprijsd op $ 37.
Hoe te bestellen
Orders voor Olympische merchandise kan worden geplaatst op de lijn of per telefoon.Alle prijzen hierboven geciteerde zijn in Canadese dollars, die gelijk zijn aan ongeveer 97 cent in Amerikaanse valuta. De Olympische Store in rekening moeten brengen diverse belastingen voor de verkoop verzonden binnen Nederland, maar niet voor objecten die worden verzonden naar adressen in de VS. Verzending kost $ 15 USD per bestelling naar de VS en duurt 4-7 dagen. Binnen Canada, Canada Bericht verzendkosten 8 dollar CAD, met levering in 3 tot 8 werkdagen. Internationale verzending is ook beschikbaar.
Bron: Officiële website van de Olympische Store

Top Ivory Bruids Schoenen voor 2013
CiCi’s Pizza Review in Lenoir, North Carolina
Hoe te modieus kleden op een begroting
2013: Het Jaar We Go Green met Eco-Friendly Gadgets
Big and Tall Men’s Mail Order Kleding: The Good the Bad en de in Between
Waar je de beste Hawker eten in Kuala Lumpur, Maleisië Eat
Winkelen voor betaalbare Prom Dresses in Cleveland, Ohio
Vijf Chinese New Year Party Invitations
Valentine’s Gifts
Hoe om geld te Grocery Shopping Opslaan
Pretty in Pink: Bespaar tijd en geld door het maken van uw eigen Prom Dress

Leave a Reply