Hoe te Fierce Look door uw denken

Op zoek hevig is over uw houding en het besef dat iedereen een rebel in daar ergens. Het kan worden begraven door de jaren in corporate, voorstedelijk Amerika, maar je was niet altijd zo saai, was je? Ik dacht het niet. Voor sommige vrouwen, op zoek is hevig over een fantastisch maatpak, en voor anderen is het over spikes en slangenprint. Voor iedereen, het is over gedacht, zelfvertrouwen, en een lichte scherpte dat maakt mensen vragen zich af wat je weet over het leven dat ze dat niet doen.
Draag alle gekke dingen die je hebt, gewoon omdat je het leuk vindt.
Dit is waar de houding deel komt om de hoek kijken als het gaat om kijken chronische. Je moet echt niet schelen wat blunders je plegen, en draag wat je wilt simpelweg omdat je het leuk vindt. TENZIJ wat je wilt is saai. Als wat je wilt om te dragen kan worden getrokken uit een Old Navy mannequin, zou ik wedden geld dat is gewoon stilistische luiheid. Jeans en een t-shirts in effen kleuren zijn een slacker garderobe, en ik geloof niet dat een vrouw is echt zo oncreatief. Laat u gaan in een Forever 21. Koop de tien dollar pauwenveer rok, want het is een beetje gek. Waar zou je het draagt? Who cares, dat is niet het punt. Het punt is, na te denken over wat je zetten op je lichaam. Is het daar omdat je echt wilt dat het is, of omdat je baas / partner / vrienden vertellen dat het zou moeten zijn?
Walk the line in uw omgeving.
Op zoek hevig gaat over het schenden van de normen en het maken van mensen twee keer kijken, maar niet over onfatsoenlijkheid of conformiteit in opstand. Je kunt net zo gemakkelijk een mohawk en wat combat boots en voldoen met een andere groep mensen dan de een is dat je in het mengen met nu (als u). Ik neem aan dat je de vrienden die je doen, omdat je ze en wil je niet om ze te vervreemden, dus denk niet dat op te vallen in een menigte moet ongeveer uitzien als een freakshow. Het betekent gewoon duwen de envelop ver genoeg dat mensen moeten toegeven dat er iets anders aan je-want er is. Als uw publiek heeft de neiging om vrouwen na de lunch, draag je hakken een beetje spikier en. Kleur je haar een beetje onnatuurlijk schaduw-niet onnatuurlijk voor jou, maar een niet in de natuur.
Pronken.
Hier is waar het stuk over het niet onfatsoenlijk wordt geleverd in-niemand wil je goodies te zien, vooral op het werk. Pronkend met wat je hebt betekent niet uitkleden wat je hebt, betekent dressing wat je moet uw beste voordeel. Zorg ervoor dat alles past zeer goed omdat het laat zien dat u in een poging. Slackers doe er niet in een poging. Boring mensen niet in een inspanning. En je bent niet die dingen. Als u grote yoga benen, dragen rokken meer dan je broek te dragen. Als je gezegend met een zandloper figuur, alsof je in een Alfred Hitchcock film en dragen die wesp-achtige pakken. Ze zijn het verst ding van sletterig, maar ze zijn zeker edgy en sexy.

The Bath, Moving Out in de Lounge
Dag Lingerie Sexy Valentine’s voor Busty vrouwen
Winkelen voor Essential Business Briefcase of Satchel Supplies
Hungry Jack Compleet Tarwe Blends Pancake / Waffle Mix: A Product Review
SAG Awards 2013 Fashion: Een blik op Red Carpet Trends bij Show Last Night’s
Knuffelbeesten voor Ages geboorte tot 24 maanden
Geld besparen op boodschappen
Specialty Candy bij de Buckland Hills Mall in Manchester CT nabij Hartford, Pasen en Evenementen
Top Eco-Friendly Wild Bird Producten
Mode-industrie Beveiligt Top Spot in Market door te kiezen voor Social Media
Little Girl’s Verwisselbare shirt voor elke vakantie

Leave a Reply