Koken met truffels: Goedkoop Truffel Olie voor de Gourmet Chef

Ik heb ontwikkelde een aantal merkwaardige smaken als ik verkennen de wondere wereld van eten en koken. Truffels (de paddestoel soort, niet de chocolade variant) zijn een must-have. Helaas truffels zijn bizar duur. Gelukkig vond ik een minder kostbaar alternatief: truffelolie. Wat zijn truffels zijn een schimmel groeit in de buurt van de wortels van sommige bomen. Perigord Zwarte truffels, groeien in de Perigord regio van Frankrijk. Zwarte truffels groeien in eiken boomwortels. Zwarte truffels lijken op stukjes houtskool of paardenmest. Witte truffels komen uit de regio Piemonte in Italië. Wit of ‘Alba’ truffels groeien in de buurt eik, populair, beuken en hazelaars. Witte truffels lijken meer op paddestoelen, maar zijn afgerond, hobbelig en gevlekt van kleur.
Truffels zijn zeer moeilijk te kweken. Teelt is bereikt, maar alleen door extreme maatregelen. Niet alleen truffels zeldzaam zijn ze moeilijk te vinden. Truffels hebben een kenmerkende geur, omschreven als ruiken als ‘vieze sportsokken’, ‘vuil’ en ‘hert muskus’ en ‘koe kak’. Ik vind de geur prikkelende mezelf. Speciaal opgeleide ‘truffel varkens’ en ‘truffel honden’ gebruikt worden om neus hier wat pikante traktatie. Maar soms is het moeilijk om de varkens te voorkomen dat het eten van de truffels als ze houden van de smaak. Groeien in een dergelijke bepaalde regio’s betekent dat het grootste deel van de culinaire wereld moeten hun truffels als invoer. Dit alles natuurlijk, drijft de prijs voor truffels door het dak.
Hebben ontwikkeld een ongelukkige voorliefde voor truffels, met niets als de inkomsten die nodig zijn om ze te kopen, heb ik naar andere truffel alternatieven. Witte truffel olie is verkrijgbaar in een aantal zeer beperkt aantal markten, maar is zelf erg duur. Ik check Amazon, en de laagste prijs voor 40ml. van witte truffelolie is $ 24.99, plus verzendkosten. Dus stel je mijn genot om witte truffelolie vinden in een 6 ounce spritzer fles bij TJ Maxx voor $ 4,99. De witte truffelolie spritzer bevat truffelolie vermengd met olijfolie. Witte truffel olie is zeer sterk, zelfs vermengd met olijfolie. Ik kan voldoen aan mijn voorliefde voor truffels zonder dat er een lening van de bank. Napa Valley Harvest is het bedrijf dat dit ras van witte truffelolie maakt.
De beste manier om truffelolie te genieten is om een ​​paar streepjes op brood spuiten, in plaats van boter. Truffelolie is ook lekker op salade, tomaten, champignons en gemengd met pasta en Parmezaanse kaas. Voor meer informatie over heerlijk eten uit de hele wereld, bezoek me dan op greatfood4u.blogspot.

Hoe te Fierce Look door uw denken
Baby Dolls voor Ages geboorte tot 24 maanden
Hoe maak je een Passion Party Host
Ken uw goud en uw Gold Jewelry
How to Make Money van eBay in achtenveertig uur
Heetste mode Cleveland’s boetieks hulp shoppers versnelling hoger schakelen voor Fashion Week
Oscar 2013 Fashion Hits
Grote Winter Party Schoenen voor minder dan $ 100
Wat kunt u verwachten mannen om te dragen
Ja kunt u Gourmet-Tasting Soepen!
Een gids voor Heren Parfum

Leave a Reply