Waar je de beste Hawker eten in Kuala Lumpur, Maleisië Eat

Elke keer als ik naar Kuala Lumpur (KL), Maleisië, heb ik altijd eten bij hawker de stad kraampjes. Kraampjes, of de straat kraampjes, gebruikt om de hele KL zijn tot een paar jaar geleden, de overheid bewoog hen. Nu, ze alleen toegestaan ​​in specifieke binnenshuis of op bepaalde straten. Met veel hawker food gebieden om uit te kiezen in Kuala Lumpur wel, dit zijn nog steeds de beste.
Jalan Alor – Jalan Alor is gelegen in het gebied Bukit Bintang van Kuala Lumpur. Een lange straat, Jalan Alor loopt parallel aan Jalan Bukit Bintang en is boordevol kraampjes, de verkoop van Maleis en Chinees eten ongeëvenaard. De laatste keer dat ik in KL, kocht ik eten uit een Jalan Alor hawker stall terug te nemen naar mijn hotel. Terug in mijn kamer, ik werd weggeblazen door de grootte van het deel (het kan gemakkelijk hebben gevoed twee volwassenen en een kind), maar de ongelooflijke smaak van het eten was wat me echt gewonnen. Niet te missen het eten van de eend met rijst en een ongelooflijke saus, kipsate, de gegrilde vis en ten minste een deel van vers gesneden fruit (als je durian, het is heerlijk hier).
Sommige kraampjes geopend voor de lunch, maar de meeste gaan dienen voor het donker en goed gaan in de nacht. Om daar te komen, neemt u de monorail naar de Bukit Bintang station slaat u linksaf Jalan Bukit Bintang en vervolgens een recht op de volgende zijstraat van Jalan Alor.
Petaling Street Night Market Hawker Stalls – Een van de beste en meest populaire venter kraam gebieden in Kuala Lumpur ligt aan de Petaling Street Night Market in Chinatown. Beroemd om zijn winkels, Petaling Street heeft ook een grote verscheidenheid aan kraampjes met Chinese, Maleisische en Indiase gerechten. Probeer de verse vis, kip en rijst, gegrilde vis en de curry. Veel van de kraampjes zijn geweest op de Petaling straat voor meerdere generaties, zodat zij werkelijk zijn experts in wat ze koken. Leer Petaling Street Night Market kraampjes op de trein van KL Sentral. Slechts een stop dan naar de Pasar Seni LRT station op vijf minuten lopen.
Sungei Wang Plaza Food Court – Voor een indoor versie van de kraampjes, en een van airconditioning voorzien, kun je eten in voedsel Sungei Wang Plaza rechter in het Bukit Bintang gebied. Chinese, Indiase, Maleisische en Thaise gerechten worden hier geserveerd. Gewoon hoofd naar een stal, vertel de verkoper wat je wilt en je zult al snel merkt dat je met een ophopende plaat van goodies. Er zijn verschillende Maleis kraampjes, waar u een bord te pakken, stapel op het wat je wilt, en eenmaal vol is, zal het worden gewogen en uw totale prijs aan u gegeven. Zelfs met een volle hoge bord eten, ik betaalden slechts ongeveer $ 2 voor de lunch.
De food court gebied is een beetje louche, maar het eten is geweldig, zo vinden als je kunt. (Ik had een deurklink van een tijd vinden van beide keren dat ik er was, maar de informatiebalie kunt u wijzen op precies de juiste richting). Leer Sungei Wang Plaza per monorail en stap uit bij het station Bukit Bintang. Het is pal naast het.
Chow Kit Market Hawker Stalls – De Chow Kit Market kraampjes zijn prachtig om te bij te eten gedurende de dag. Open van 9u tot 5pm, de kraampjes verkopen Nasi Lemak (de Maleise kokosnoot rijst met komkommer, en rundvlees Redang of kipgerecht), vers roti canai (Maleis / Indische plat brood) en andere ongelooflijke Maleise gerechten. Maak kennis met Chow Kit markt en zijn kraampjes door het nemen van de monorail naar de Chow Kit station.

Cadeaus voor islamitische kinderen
Beaded Enkelbanden – Beaded Enkelbanden Grote Gift voor anderen of uzelf!
Panasonic VIERA 1080p 600Hz HDTV 50 Beoordeling: Model TC-P50S2
Leuke krant Fashion Show voor kleine meisjes
Schouder Pad Bra: de nieuwe trend in Bras
Giften van de Dag Vijf Goedkoop Valentine’s voor je vriendin
GreenPan Roestvrij staal Ultimate Gourmet Cookware Set door Todd Engels
Onderhoud van uw fiets – de tools die u nodig hebt
Oleg Cassini Trouwjurken: Trends voor 2013
2013 Louisville, Kentucky, lente en zomer voor kinderen Zending Sales
5 Hot Jurken voor Prom 2013

Leave a Reply